BİTLİS / MUTKİ - Mutki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şbt

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanımızdan seçilen katılımcı öğrencilerimiz; Almanya’nın Witten şehri AWO Unterbezirk Ennepe-Ruhr Kindertageseinrichtungen kurumlarında staj faaliyetlerine katıldı.

Şbt

Doğu ve Güneydoğu bölge geneli yapılan Bilek Güreşi şampiyonasında okulumuz öğrencilerinden Sedanur HARMAN ve Gülbahar BAL hem sağ hem sol kol 3 kategoride dereceye girerek  Türkiye finallerinde yarışmaya hak kazanmıştır. Başarılarından dolayı okulumuz öğrencilerini tebrik eder, emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz, Tübitak 2204-A Lise Öğrencileri Proje Yarışması Bölge Finallerine davet edildi.

Şbt

Bitlis İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki Eğitim Akreditasyonu 2022-1-TR01-KA121-VET-000068013 No’lu Avrupa Birliği Erasmus+ projesi kapsamında, okulumuz öğrencileri 04/02/2024-17/02/2024 tarihleri arasında, Okul Müdürü Rıdvan GEYLANİ nezaretinde staj eğitmi için Almanya'nın Witten şehrine gittiler.

2022-1-TR01-KA121-VET-000068013 Erasmus+ Projesi Katılımcı Seçimi Duyurusu

Nis

Doğu ve Güneydoğu bölge geneli yapılan Bilek Güreşi şampiyonasında okulumuz öğrencilerinden Sedanur HARMAN ve Rojbin YEŞİLTAŞ hem sağ hem sol kol 4 kategoride dereceye girerek  Türkiye finallerinde yarışmaya hak kazanmıştır. İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat BİÇER, müsabakalarda üstün başarı gösteren öğrencileri makamında ağarlayaak tebrik edip Türkiye Şampiyonasında başarı temennilerinde bulunmuştur.

Mrt

Bitlis İl geneli yapılan okul sporları müsabakalarında okulumuz bilek güreşi alanı sağ ve sol kolda 7 kategorinin 6'sındna birincilikle ayrılmıştır. Öğrenciler, Mardin ve Diyarbakır'da yapılacak olan bölge müsabakalrında okulumuzu tamsil edecekler. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okul Sporları Bitlis İl geneli yapılan bocce ve atletizm müsabakalarında okulumuz öğrencileri takım olarak 3. olmuştur.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat BİÇER, okulumuz öğrencilerine yönelik "Değerler Eğitimi" ve "Kariyer Planlaması" başlıklı konferans verdi.